Блог

Дзеркало – тендітна річ, така як посуд, який потрібно перевозити зі знанням справи. Якщо планується квартирний або дачний переїзд, довіртеся професіоналам! Таким чином Ви заощадите гроші та вирішите поставлене завдання. Співробітники компанії «Наш переїзд» якісно виконують свою роботу, тому дзеркала та інші крихкі речі не розбиваються та не ушкоджуються.

Основні правила упаковки дзеркал

Дзеркала є практично в кожному будинку і в квартирі: у передпокої, спальні, у ванній кімнаті. Як його перевезти в цілості та безпеці, якщо стара упаковка давно викинута? Для такої мети використовується картон та повітряно-бульбашкова плівка. Цепакувальні матеріали , без яких не обійтись. У нас вони є у достатній кількості. Ми з однаковим успіхом перевозимо не лише дзеркала, а й інші тендітні речі. Повітряно-бульбашкова плівка забезпечує захист від ударів та від вібрації. Картон також виконує такі функції.

Перевезення дзеркал – складне завдання, яке ми не рекомендуємо виконувати своїми силами. Краще відразу звернутися до мувінгової компанії і все вирішити без зайвих турбот. Щоб тендітні речі не розбилися, слід дотримуватися таких правил:

  • перевезення дзеркала здійснюється у вертикальному положенні;
  • торці обертаються картоном, що скріплюється скотчем;
  • якщо дзеркало прикріплене до меблів, його потрібно акуратно забрати звідти;
  • тендітні предмети занурюються у вантажний автомобіль з дотриманням вимог;
  • дзеркала завантажуються в останню чергу, а завжди вивантажуються першими;
  • навантаження та вивантаження виконуються дбайливо та без поспіху.

Ми назвали основні моменти, оскільки є інші нюанси. Вони відомі лише професіоналам, які постійно виконують подібні завдання та мають досвід у такій сфері діяльності.

Проблеми самостійного транспортування дзеркал

Що буде, якщо не звертатися до мувінгової компанії та зробити все самостійно? Оскільки перевезення крихких речей пов'язане із ризиками, виникають різні проблеми. Розглянемо їх докладніше:

  • марнування часу – організація квартирного чи дачного переїзду забирає багато часу та нервів. Щоб усе вийшло, потрібно скласти план дій, правильно запакувати речі, завантажити їх у машину та вивантажити;
  • фізична праця – для перевезення крихких речей, меблів потрібні сили. Одному складно з усім упоратися, тому доводиться шукати помічників;
  • висока ймовірність пошкодження дзеркал – власники будинків та квартир не знають, яких вимог слід дотримуватись під час перевезення дзеркал. Йдеться про дотримання безпечного швидкісного режиму, про упаковку крихких речей та розміщення їх у вантажному автомобілі.

Наслідки самостійного перевезення дзеркал є очевидними. Найчастіше тендітні речі пошкоджуються. Тому вигідніше зв'язатися з представниками мувінгової компанії, розповісти про проблему та успішно все вирішити.     

Як ми упаковуємо та перевозимо дзеркала?

Дзеркала мають різні форми, розміри та кріплення. Також вони можуть висіти на стіні, бути предметами меблів та стояти окремо. Варіантів багато, тому в кожному випадку розробляється найкращий план дій, щоб тендітні речі не пошкодилися під час транспортування.

Якщо дзеркало має прямокутну форму, завдання максимально спрощується. Виріб обертається повітряно-пухирчастою плівкою та картоном. Якщо є якісь борти, що випирають, або окремі елементи, завдання ускладнюється. Щоб дзеркало під час перевезення не розбилося, ми створюємо спеціальний короб із картону. У нього надалі міститься виріб і доставляється до місця призначення. Також можливий інший варіант. Під ним мається на увазі захист окремих елементів без дзеркала, яке пакується в картон.

Важливим моментом у перевезенні крихких речей є написи. Бувають ситуації, коли дзеркало не можна ставити на один чи інший бік або класти плазом. Це обов'язково враховується і прораховується. Ми всі ретельно продумуємо і потім приступаємо до роботи. Тільки так можна досягти найкращого результату та здобути хорошу репутацію.

Кілька слів хочемо розповісти ще про одне. За час нашої діяльності неодноразово виникали ситуації, коли потрібно було перевозити дзеркала за кордон чи відстань більше тисячі кілометрів. У далеких поїздках все набагато складніше, але ми й такі завдання виконуємо на 100%. Коли дзеркало їде далеко, існують ризики, що навіть у повітряно-бульбашковій плівці та в картоні воно пошкодиться. Щоб таке не трапилося і ризиків не було, ми робимо дерев'яну скриньку для дзеркала або решітку з дощок. Тоді тендітні речі не розбиваються і доїжджають у пункт призначення в безпеці.   

Чому мувінгова компанія "Наш переїзд"?

Вибір надійного помічника у перевезенні крихких речей – завдання, від якого залежить результат. Ви не помилитеся, якщо звернетеся до нас. До переваг такого рішення належить:

  1. Величезний досвід – перевезення дзеркал та інших крихких речей виконується на регулярній основі. Ми знаємо всі тонкощі відповідальної роботи.
  2. Низькі ціни – вартість послуг є прийнятною, тому кожен може звернутися до нас за допомогою. Це набагато вигідніше, ніж самостійне вирішення складного завдання.
  3. Чіткість у всьому – команда фахівців діє відповідно до попередньо розробленого плану. Тому жодних проблем не виникає.
  4. Комплексні послуги - упаковка виробів, навантаження та розвантаження. Ми беремо на себе всі турботи, пов'язані із переїздами.
  5. Виконання роботи в обумовлені терміни – можна не перейматися тим, що щось піде не так. Ми дотримуємось термінів та виконуємо все так, як і домовлялися з клієнтом.

Звертайтесь до нас, якщо потрібно перевезти дзеркало!

Якщо необхідно перевезти крихкі речі, телефонуйте нам, вказаному на сайті. Ми обговоримо з Вами важливі питання та якісно все зробимо. З намиквартирний переїзд стає максимально зручним. Клієнти ні про що не переймаються, оскільки роботу виконують професіонали.