Блог

Як правильно перевозити книжки?

Ми знаємо відповідь на це питання, тому клієнти звертаються до мувінгової компанії «Наш переїзд» та користуються нашими послугами. Ми працюємо якісно та відповідально ставимося і до складних, і до більш простих завдань. У компанії працюють фахівці, які мають величезний досвід у такій сфері діяльності. Тому клієнти залишаються задоволені тим, що зателефонували нам та замовили дачний або квартирний переїзд!

Довіртеся нам!

У багатьох будинках та квартирах є певна кількість книг або ціла бібліотека, яку хочеться забрати з собою під час переїзду на нове місце проживання. Це правильно, оскільки книжки цінні не лише з матеріального погляду. Це пам'ять, подарунки від близьких людей та просто те, що не можна викидати. Ми згодні з такою думкою та допомагаємо всім, хто хоче забрати із собою книги. Для цього ми маємо всі можливості: пакувальні матеріали, транспортні засоби та знання про те, яких правил слід дотримуватися в такій відповідальній справі. 

Не думайте, що перевезення книг це так просто. Є багато нюансів, які потрібно знати та брати до уваги. Самостійно з усім складно впоратися, особливо якщо необхідно перевезти не тільки книги, а й багато інших речей. Найкраще одразу довіритись професіоналам мувінгової компанії «Наш переїзд» і самому нічого не робити. Це оптимальне рішення, завдяки якому Ви заощадите власний час та нерви.

Співробітники нашої компанії виконають усе на найвищому рівні. Спочатку ми розробимо план, згідно з яким здійснюватиметься квартирний переїзд та безпосередньо перевезення книг. Багаторічний досвід, бажання бути найкращими у своїй сфері діяльності, пунктуальність та ввічливість – головні переваги, завдяки яким наші послуги завжди потрібні. До нас звертаються, коли потрібно перевезти не лише книги, а й меблі, одяг, побутову техніку та все, що розміщено у будинку, квартирі, офісі.

Етапи перевезення книг

Ключовою умовою досягнення найкращих результатів у роботі є перевезення книг за всіма правилами. Це комплексний процес, що складається із кількох етапів. Спочатку співробітники мувінгової компанії оцінюють обсяг робіт, вислуховують побажання клієнтів, а потім усі продумують і на завершальному етапі приступають до справи..

Щоб Ви зрозуміли, як все відбувається, розглянемо докладно всі правила, яких ми дотримуємося:

  1. Якщо книги мають звичайну картонну обкладинку, вони просто складаються в картонну коробку. Якщо ж глянсова обкладинка, тоді додатково використовується пакувальний папір. З її допомогою обкладинка захищається від виникнення потертостей та подряпин. Це важливо, тому що всі цінують свої книги і хочуть, щоб їх перевезли цілістю та безпекою.
  2. Якщо у книг шкіряна обкладинка або є елементи декору, прикраси, то ми використовуємо спеціальні коробки. Якщо їх немає, ми робимо коробки самі, щоб туди покласти книги зі шкіряними обкладинками.
  3. При упаковці книг та підготовці до переїзду ми не використовуємо плівкові пакувальні матеріали. Це з тим, що під плівкою утворюється конденсат. Через це книги пошкоджуються від вологи. Ми цього не допускаємо та застосовуємо виключно пакувальний папір, який пропускає повітря. Тому жодних проблем при перевезенні книг не виникає.
  4. Маркування та підписи коробок із книгами – при будь-якому переїзді важлива структуризація та порядок. Тому ми маркуємо коробки з книгами, щоби не виникали складності. Завдяки такому простому, але дієвому правилу робота виконується чітко і без затримок..
  5. Книги мають велику вагу, тому для них підбираються оптимальні картонні коробки. Ми беремо такі коробки, щоб у них містилася певна кількість книг і коробку можна було винести з квартири, донести до автомобіля, завантажити, а потім вивантажити. Для журналів є коробки ще менше.

Це лише головні правила, якими ми керуємося у своїй роботі. Є й інші моменти, яких залежить кінцевий результат. За час діяльності ми мали величезну кількість замовлень, пов'язаних з перевезенням книг. Ми перевозили й великі бібліотеки та невелику кількість книг. У кожному випадку фахівці приділяють увагу всім деталям, тому клієнти рекомендують нас знайомим і друзям.    

У чому наші переваги?

Довіривши нам перевезення книг, Ви будете задоволені. Мувінгова компанія "Наш переїзд" - надійний помічник, на якого завжди можна покластися. Наші конкурентні переваги полягають у наступному:

  1. Професіоналізм – ми ретельно відбираємо співробітників, тому компанія розвивається та випереджає конкурентів. У нас є колосальний досвід у перевезенні книг та у вирішенні інших завдань, пов'язаних з квартирним, офісним та дачним переїздом.
  2. Комплексні послуги – якщо намічається переїзд, не кличте сусідів та родичів, зв'яжіться з нами та розкажіть, що потрібно зробити. Ми візьмемо із собою пакувальні матеріали, все запакуємо, винесемо і занесемо в іншу квартиру.
  3. Прийнятні ціни – вартість послуг не завищується. Перевезення книг та інших речей коштує недорого. Ви зберігаєте свій час та нерви. Ми виконуємо всю роботу та позбавляємо Вас численних турбот.
  4. Дотримання термінів – роботу буде виконано тоді, коли й домовлялися. Дотримання термінів є одним із головних правил, яких ми дотримуємось.
  5. Злагоджена робота - всі співробітники мувінгової компанії знають, які перед ними стоять завдання. Тому робота виконується чітко та не виникають непередбачені ситуації.

Телефонуйте нам, якщо потрібно перевезти книжки!

Старий спосіб перевезення книг, коли вони перев'язували мотузкою, вже неактуальний. У такому разі книги могли забруднитись і пошкодитися при транспортуванні. Ми використовуємо нові, але перевірені методи, тому результати виправдовують очікування. Звертайтесь до нас, якщо заплановано квартирний переїзд чи потрібно перевезти багато книг із бібліотеки. Ми успішно справляємось із завданнями будь-якої складності!