Блог

«Наш переїзд» - мувінгова компанія, що надає послуги з перевезення пральних машин та багато іншого. Якщо Ви переїжджаєте до нової квартири або до приватного будинку, скористайтесь нашою допомогою! Ми відповідально виконуємо таке завдання, оскільки побутова техніка потребує дбайливого ставлення. Щоб пральна машина не пошкодилася та надалі виконувала свої функції, фахівці дотримуються встановлених правил. Тому клієнти радіють з того, що звернулися до нас і отримали той результат, на який розраховували. 

Перевезення пральної машини – наша робота

Необхідність у перевезенні пральної машини рано чи пізно виникає у багатьох людей. Комусь потрібна подібна послуга при переїзді з одного місця проживання на інше або коли потрібно перевезти стару побутову техніку на дачу. У всіх випадках ми приходимо на допомогу та вирішуємо поставлені завдання. Для виконання такої роботи у розпорядженні компанії є вантажні транспортні засоби та спеціальні пристрої. Перевезення великої побутової техніки здійснюється за планом, який ми розробили та затвердили. У ньому продумано всі важливі моменти.

Перевезення пральної машини – складне питання, яке ми не рекомендуємо вирішувати самостійно. У процесі транспортування потрібно зберегти працездатність пристрою та подбати про те, щоб нічого не пошкодилося та не зламалося. За відсутності необхідного досвіду та знань виникають різні неприємності. Для їх усунення потрібні додаткові кошти.

Якщо Ви не хочете витрачати гроші на ремонт, не беріться до справи. Довіртеся професіоналам, які протягом багатьох років займаються перевезенням пральних машин та іншої побутової техніки. Таким чином Ви позбавитеся проблем і не боятиметеся, що щось піде не так. З нами Ви заощадите власний час та нерви!

Головні правила перевезення пральної машини

Багатьом здається, що немає нічого простішого, ніж перевезення пральної машини. Це помилкова думка, оскільки підготовка, транспортування та розвантаження – завдання, яке потребує умінь та високого професіоналізму. У нас є і те, й інше. На сайті можна замовити квартирний переїзд чи окремо перевезення побутової техніки. Ми якісно виконуємо свою роботу, тому клієнти нас цінують та довіряють.

Перевезення пральної машини – комплексний процес, що складається з кількох етапів:

  • відключення пральної машини – на початковому етапі важливо перекрити воду та відключити пральну машину від подачі води, а також від каналізації. При цьому потрібно зберегти шланги в цілості та безпеці. Для такої мети шланги обмотують стрейч-плівкою та поміщають у пральну машину. Так вони точно ніде не загубляться;
  • упаковка – сучасні пральні машини досить тендітні, у них багато сенсорних панелей та екранів на лицьовій частині. Завантажувальні дверцята виготовляються зі скла, тому потрібно їх оберігати від механічних пошкоджень. Щоб при транспортуванні нічого не пошкодилося, важливі елементи закриваються повітряно-пухирчастою плівкою. Зверху пральна машина накривається картоном і ретельно обмотується стрейч-плівкою. У нас є пакувальні матеріали у Великій кількості. Вам не потрібно думати, де їх взяти, щоб пральна машина була доставлена ​​до місця призначення такою, як і спочатку;
  • використання спеціальних ременів, що утримують, - пральна машина важка, тому в руках переносити її небезпечно. Побутова техніка може вислизнути та пошкодитися. Ми це розуміємо та використовуємо спеціальні ремені. Це оптимальний варіант, під яким мається на увазі безпека та надійність;
  • транспортувальні болти – для фіксації рухомих елементів побутової техніки призначаються тимчасові кріплення. Це вкрай необхідні пристрої для транспортування пральних машин на велику відстань. Рекомендуємо не викидати транспортувальні болти при покупці пральної машини. Ми встановлюємо болти, оскільки це безпека;
  • навантаження та транспортування пральної машини – такий процес виконується відповідно до вимог. Професіонали діють дбайливо та акуратно, водій не перевищує швидкісний режим і не робить різких маневрів, щоб уникнути зайвої тряски. Це гарантія того, що пральна машина під час перевезення не пошкоджується та зберігає свою працездатність;
  • розвантаження - на завершальному етапі співробітники мувінгової компанії переносять пральну машину туди, куди потрібно.

Ми пропонуємо клієнтам максимально вигідні умови та виконуємо роботу на 100%. Тому краще звернутися до нас і перевезти пральну машину, ні про що не переживаючи.

Чому краще довірити нам перевезення пральної машини?

Ми раді допомогти всім, хто зіштовхнувся із проблемою перевезення пральної машини. Нам довіряють, тому що компанія має вагомі переваги:

  1. Розумна цінова політика – вартість послуг із перевезення побутової техніки не завищується. Набагато вигідніше звернутися нам, ніж усувати наслідки самостійного транспортування пральної машини.
  2. Акуратність - гарантується збереження майна. Фахівці мувінгової компанії працюють як для себе. Тож проблеми не виникають.
  3. Пунктуальність - на початковому етапі обумовлюються терміни та ключові моменти. Перевезення пральної машини виконується у зручний для клієнта час.

Зв'яжіться з нами та розкажіть, куди потрібно перевезти пральну машину!

Замовте перевезення пральної машини за одним із номерів телефонів, вказаних на сайті! Навантаженням та розвантаженням побутової техніки займаються кілька вантажників. Фахівці мувінгової компанії обережно перевозять пральні машини, дотримуючись усіх вимог та правил. З нами вигідно співпрацювати, оскільки ми відповідальні та пунктуальні. Компанія надає послуги за прийнятною ціною, пропонує зручні способи оплати та забезпечує безпеку перевезення пральної машини. Скористайтеся нашою допомогою та позбавтеся проблеми!