Блог

Мувінгова компанія «Наш переїзд» нещодавно виконала важливе та відповідальне завдання. Нам замовили переїзд п'ятьох кондиціонерів, вага яких по 850 кг кожного. Можна відразу зрозуміти, що для цього довелося добре попрацювати. Ми доклали максимум зусиль, щоби все пройшло на високому рівні. У процесі брало участь 15 досвідчених спеціалістів різної спрямованості. 

Перевезення кліматичного обладнання, а такожофісний переїзд, є одним із наших напрямків. До нас звертаються клієнти, яким важлива надійність та професіоналізм. Ми виправдовуємо очікування, тому що працюємо чітко, злагоджено та відповідно до вимог!

Переїзд п'ятьох кондиціонерів: як все відбувалося

Відразу скажемо, що завдання було нелегке. Подумайте самі, що вага кожного нерозбірного кондиціонера складала 850 кг. Звичайним способом перевезти кліматичне обладнання з одного об'єкта на інший не вийде. Тут знадобилися сили, практичні вміння та націленість на найкращий результат. Ситуація ще ускладнювалася тим, що кондиціонери були на другому поверсі, а це вже висота п'ять метрів.

Розкажемо про все по порядку. До нас звернувся клієнт, якому потрібно було перевезти важкі та великі кондиціонери. Для реалізації такого завдання потрібно демонтувати обладнання, перемістити та поставити на нове місце. Щоб зробити все правильно, ми довго думали і розробляли план дій. На це пішов не один тиждень, але зусилля виправдалися. Клієнт залишився задоволеним тим, що довірився саме нам.

Як усе відбувалося насправді? Висвітлимо ключові моменти та особливості нашої роботи:

  • фахівці демонтували та встановили назад вікно, оскільки тільки в такий спосіб можна було винести кондиціонери з приміщення;
  • кондиціонери спускали з другого поверху з використанням лебідок;
  • попередньо демонтували покриття для підлоги, щоб наблизити кліматичне обладнання до вікна;
  • захистили раму від можливих пошкоджень, які могли з'явитися в той момент, коли кондиціонери виносили з приміщення.

Усі етапи виконувались за заздалегідь розробленим та узгодженим планом. Складність ще полягала в тому, що великі та важкі кондиціонери були на платформі. Нам довелося вручну за допомогою великої кількості людей піднімати кліматичне обладнання, розбирати платформу та після цього вже ставити кондиціонери на підлогу.  

Це відповідальне завдання ми планували два тижні. У цьому процесі брали участь різні спеціалісти, але всіх поєднувала одна мета: виконати роботу якісно та з урахуванням усіх вимог. Нам все вдалося зробити так, як було задумано. Це був безцінний досвід, який надалі нам нагоді.

Хочемо зазначити, що у роботі було задіяно щонайменше три групи людей. До них відносяться альпіністи, які піднімаються на будь-яку відстань від землі та виконують складні завдання. У нашому випадку вони брали участь у тому, щоб безпечно спустити з другого поверху п'ять важких кондиціонерів.

Ще великий внесок у роботу зробили такелажники. Це фахівці, які транспортують та переміщують великогабаритні вантажі. Для такої мети використовуються технічні засоби та наземна техніка. Такелажники є вузькоспрямованими фахівцями. Вони точно знають, як потрібно все зробити, щоб полегшити поставлене завдання та виконати його з урахуванням вимог безпеки.

Окремо хочемо сказати, що в переїзді кондиціонерів брали участь демонтажники вікон. Вони мали не менш важливе завдання. Кондиціонери можна було винести лише через вікно, оскільки вони важкі та великі. Демонтажники спростили нам завдання: швидко демонтували вікно, а потім усі повернули назад.

У переїзді кондиціонерів є багато особливостей, тому першій компанії таке завдання небезпечно довіряти. Ми розуміємо, як все має відбуватися і в якій послідовності. У кожному випадку фахівці мувінгової компанії «Наш переїзд» все продумують, аналізують і лише потім ухвалюють остаточне рішення. Це правильний підхід до справи, завдяки якій високі результати забезпечуються. Ви в цьому самі можете переконатись, скориставшись професійними послугами.  

Переваги мувінгової компанії «Наш переїзд»

Переїзд кондиціонерів – робота, з якою ми чудово впоралися. Ми не зупиняємось на досягнутих результатах та розвиваємося. Будь-яке нестандартне завдання, як було з кліматичним обладнанням, викликає інтерес та бажання довести самим собі, що ми ні перед чим не зупинимося. Звернувшись до нас, Ви не пошкодуєте. Ми маємо значні переваги, про які слід розповісти докладніше:

  1. Професіоналізм – роботу виконують досвідчені спеціалісти. Нам довіряють найскладніші завдання, і ми їх вирішуємо на 100%.
  2. Доступність – вартість послуг не завищується. Ми встановлюємо обґрунтовані ціни.
  3. Послуги "під ключ" - клієнтам не потрібно думати про те, як все зробити. Ми беремо на себе всі турботи щодо виконання поставлених завдань.
  4. Злагодженість – роботу виконує команда спеціалістів. Усі працюють так, наче для себе. Тому гарантуються добрі результати.
  5. Дотримання термінів – спочатку ми ознайомлюємося із завданням, оцінюємо, як і за скільки часу можна все зробити, а потім домовляємось із клієнтом про терміни.  

Якщо потрібна допомога, довіртеся нам!

Переїзд кондиціонерів по 850 кг та іншого обладнання, а також перевезення майна – завдання, які можна доручити нам. Всі наші співробітники мають досвід і відповідально ставляться до своєї роботи. Їм відомі вимоги, які пред'являються перевезення тих чи інших предметів, меблів, матеріалів.

Робота виконується у кілька етапів. Спочатку ми ретельно продумуємо план дій, а потім все задумане втілюємо у реальність. З нами вигідно співпрацювати з різних причин, до яких належить професіоналізм, прийнятні ціни та значний досвід у такій сфері діяльності!>