Блог

Отже, вам належить переїзд. Дата визначена, машини та вантажники замовлені. Пора приступати до самої трудомісткою частини переїзду - упаковці речей. Здавалося б, справа нехитра, але в дійсності потрібно врахувати масу моментів. Адже саме правильна надійна упаковка забезпечить збереження ваших меблів або речей, спростить навантаження і розвантаження, а також розпакування речей після переїзду, а значить - адаптацію на новому місці. На основі багаторічної практики і відпрацьованої технології упаковки майна наших клієнтів перед переїздом ми склали перелік важливих аспектів і простих правил, а також додали пару хитрощів і Лайфхак. Їх дотримання дозволить вам не тільки швидко і просто упакувати речі, але також істотно спростить весь процес переїзду в цілому.

1. Перелік

Не нехтуйте цим простим правилом!При підготовці до переїзду обов'язково складіть нумерований список всіх коробок з коротким зазначенням - що за речі упаковані в кожну коробку. Такий документ здорово виручить вас в день переїзду (по ньому зручно звіряти, чи завантажили в автомобіль, чи всі речі доїхали до нового адреси), а після - заощадить час і сили на пошук потрібної дрібниці. Так само можна зробити і з меблями і технікою, куди і в яку кімнату йде той чи інший предмет, це значно спростить Мувер завдання.

2. маркування

Мало правильно упакувати і зібрати речі. Максимально полегшити процес розпакування речей в новому будинку допоможе маркування.

 

  • Якщо на придбаних вами коробках немає спеціальних полів для маркування, то не полінуйтеся поставити відмітки самостійно. Чим докладніше ви підпишіть короба, тим зручніше буде пошук необхідної речі. Вкажіть кімнату / приміщення, з якої були зібрані дані речі; предмет меблів (речі з комода, шафи або тумбочки, наприклад), тип речей (одяг, посуд, документи) і кому з членів сім'ї належать.
  • Додатково для наочності можна використовувати різні кольори скотча або маркерів, присвоївши кожній кімнаті власний колір. Так навіть при побіжному погляді на коробку буде зрозуміло - речі з якого приміщення в неї упаковані.
  • Правильно позначте упаковки з крихкими, що б'ються предметами, використовуйте напис «скло» або спеціальні значки (чарка або знак оклику).
  • Всі коробки перед переїздом обов'язково повинні бути підписані з декількох сторін.
  • Зробити нумерацію (Тільки з цим потрібно бути обережніше, бо ви можете поставити два однакових номера після чого буде не щасливчики!).

 

3. Як правильно упакувати речі

 

Отже, ви вибрали відповідну тару. Настав момент безпосередньої підготовки до переїзду - час зібрати і упакувати речі.

 

  • Слідкуйте за вагою коробок, не допускайте їх перевантаження. Це незручно при їх переміщенні, підвищує ризик розриву. Упакування коробки не повинні бути важче 10-15 кг.
  • Загальний принцип для упаковки будь-яких речей: на дно коробки укладайте важчі речі (наприклад, книги), а зверху можна розмістити щось легше.
  • Для упаковки легких об'ємних предметів - одягу, спальних приладдя, дитячих іграшок - добре підійдуть короба середніх розмірів (у нашому інтернет-магазині це « універсальні короба»).
  • Посуд, книги, інші більш важкі речі і предмети краще складайте в коробки розміром поменше, щоб не допускати перевантаження.
  • Один з наших улюблених Лайфхак. Одяг «на плічках» так зручно перевозити упакованої в гардеробні короба - нічого не помнеться і не забрудниться.
  • Взуття складають у власні коробки або в загальну тару. У другому випадку, склавши взуття друг на друга, прокладете кожну річ папером або повітряно бульбашкової плівкою.
  • Тендітні предмети, посуд, вази особливо часто наражаються на ризик під час переїздів. Захистіть їх додатково - упакуйте в декілька шарів повітряно-пухирчастої плівки, зафіксуйте її клейкою стрічкою, тільки потім акуратно складіть в короба.
  • Невеликі кімнатні рослини в горщиках просто упакувати: складіть їх в підходить за розміром коробку, заповнивши проміжки між ними пакувальної папером, наприклад. Головне - стежити за температурним режимом під час транспортування!
  • Упаковані речі відразу намагайтеся розміщувати в приміщенні компактно. Найімовірніше, коробок буде чимало, вони не повинні захаращувати простір, заважати вам до дня переїзду. Не ставте важкі коробки один на одного - нижня може не витримати навантаження.

 

 4.Як підготувати до переїзду меблі

56fde06f-ba87-4211-a2fd-9c7b05bc5788

  • Шафи або стелажі, які не пройдуть по висоті в ліфт або автомобіль, перед перевезенням краще розібрати. Обов'язково промаркируйте всі елементи, позначте верх і низ, надійно прикріпіть щільний пакет з дрібної фурнітурою прямо до меблів. Так точно нічого не загубиться, що не лише плутанина, а в новій квартирі не виникне проблем з тим, щоб правильно і якнайшвидше зібрати меблі. Після розбирання окремі деталі оберніть стрейч-плівкою, кути можна захистити картоном або декількома шарами повітряно-пухирчастої плівки.
  • Стільці, тумби, журнальні столики, інші дрібні предмети меблів при підготовці до переїзду можна не розбирати, досить відкрутити ніжки, ручки та інші виступаючі елементи, якщо вони є. Складіть всі деталі поруч, щоб не втратити на переїзді. Потім просто оберніть кількома шарами плівки.
  • Уберегти м'які меблі від вологи або пилу допоможе плівка. Додатковий захист кутів, окремих деталей або ніжок - картон, спеціальні «куточки» або кілька шарів повітряно-пухирчастої плівки.
  • Для розбирання, пакування та підготовки до переїзду вбудованих меблів або меблів зі складним конструктивом найкраще запроситипрофессионалов.

 

5. упаковка техніки

Окремо зупинимося на упаковці техніки:

 

  • Телевізори та монітори варто обернути повітряно-пухирчастої плівкою, потім гофрокартоном, кути додатково зміцнити. Екран захистити додатковий лист картону, помістіть його першим шаром, до плівки.
  • Якщо ваш холодильник вимагає «розморожування», заздалегідь подбайте про це. Потім вийміть всі ємності, полки, ящики ящики - їх краще упакувати окремо. Зафіксуйте дверцята - використовуйте для цього паперову клейку стрічку. Захистити стінки можна картоном і плівкою. Пам'ятайте - холодильник завжди перевозять у вертикальному положенні.
  • Дрібна побутова техніка повинна бути обгорнута декількома шарами «Пузирки», потім просто складіть кожен предмет в короб за розміром.
  • Проводи, кабелі та інші подібні речі оптимально упакувати і перевозити разом з предметами, до яких вони відносяться (телевізійні - з телевізором, від ноутбука - з ноутбуком).

 

В цілому, зібрати і упакувати речі для переїзду - завдання не таке важке, хоча досить енергоємна і вимагає певної навички. Якщо ви не готові виділити достатньо часу і сил для самостійної упаковки майна, ми можемо взяти ці клопоти на себе.

Професійно розрахуємо потрібну кількість упаковки кожного виду, доставимо коробки заздалегідь або в день переїзду, надійно, компактно спакуємо речі,, посуд, книги, одяг і взуття, а також меблі та побутову техніку. Промаркіруем, погрозами в автомобіль, перевеземо на нову адресу. Фахівці можуть також допомогти з розпакуванням і розкладкою речей по місцях, а після вивезуть всі використані пакувальні матеріали - справжній переїзд «під ключ»!

Зверніться до менеджера або залиште заявку на сайті, якщо хочете гарантувати собі комфорт і відсутність клопоту на кожному етапі переїзду.