Блог

Як упакувати крихкі речі при переїзді - ми всі про це знаємо!

Ви переїжджаєте в нову квартиру або в заміський будинок? Це добре, справа залишається за малим: зібрати всі речі, упакувати їх, перевезти і розпакувати. Величезна увага при цьому приділяється крихким речей. З ними потрібно звертатися дбайливо, щоб не розбити, не пошкодити. Фахівці мувінгової компанії «Наш переїзд» відповідально ставляться до роботи. Тому майно клієнтів залишається в цілості й схоронності.

Що відноситься до крихких виробів?

Тут немає суворої класифікації. Під крихкими предметами мається на увазі все, що можна розбити або пошкодити. Якщо говорити про дачному або квартирному переїзді, в цю категорію відносяться речі, які потребують додаткового захисту від механічних пошкоджень. Наприклад, керамічні тарілки, скляні келихи, акваріуми, вази для квітів і вироби, виготовлені з порцеляни. Також крихкими вважаються люстри, світильники, антикваріат і предмети інтер'єру, які можна пошкодити при необережному поводженні і при транспортуванні.

При переїзді на нове місце проживання перевозиться величезна кількість речей. При цьому приділяється увага не тільки посуді, але і правильної транспортуванні електронної техніки (комп'ютер, телевізор). У кожного виду товарів є специфіка упаковки і перевезення в автомобілі. Нам відомі всі нюанси в цьому плані, тому ризик пошкодження тендітного вантажу зводиться до нуля. Таким чином забезпечується збереження майна клієнтів.
photo5355322759661596817

Як ми працюємо?

Ми переконані в тому, що не завжди крихкі речі потрібно упаковувати в десять шарів паперу і витрачати на це 100 кілограм картону. Правильність нашої думки підтверджується досвідом і позитивними відгуками клієнтів. Щоб Ви краще розуміли, як все відбувається на ділі, поділимося декількома секретами:

  • кухонний посуд упаковується за допомогою паперу. Такий матеріал набагато краще підходить для пакування крихких речей, ніж бульбашкова плівка. При використанні паперу створюється повітряна подушка, завдяки якій посуд захищається від механічних пошкоджень;
  • блюдця і тарілки обертаються папером. З них формуються невеликі стопки. Для ізоляції один від одного використовується повітряно-бульбашкова плівка;
  • при упаковці тендітних речей комбінуються легкі вироби з важкими. Предмети укладаються в коробку так, щоб коробка не була занадто важкою;
  • при перевезенні стаціонарного комп'ютера найбільш вразливим місцем є монітор. Для його захисту від можливих пошкоджень ідеально підходить оригінальна коробка. Якщо вона не збереглася, підбирається підходяща коробка за розміром і використовується повітряно-бульбашкова плівка. Підвищені заходи безпеки приймаються і при перевезенні телевізорів;
  • окрема увага приділяється перевезенню дзеркала. Це крихкий предмет, який легко пошкоджується. Спочатку дзеркало обертається пухирчастої плівкою, потім йде в справу лист картону і фіксується скотчем. Потім предмет закріплюється всередині автомобіля. Обов'язкова умова - перевезення дзеркала в вертикальному положенні;
  • фіксація вантажу в транспортному засобі - важливо не тільки грамотно упакувати, наприклад, люстру, але і надійно зафіксувати в автомобілі.

Як упакувати крихкі речі? Ключовий момент у тому, що кожен предмет обертається папером окремо. На наступному етапі всі елементи поміщаються в картонну коробку. Після цього коробки розміщуються в автомобілі. На кожному етапі співробітники мувінгової компанії діють акуратно і дотримуються правил перевезення крихкого вантажу. Робота йде строго за планом. Це запорука отримання хороших результатів у вигляді дорогих речей, доставлених в пункт призначення в цілості й схоронності.

Які ми використовуємо матеріали для упаковки крихких предметів? Для перевезення посуду, статуеток, акваріумів та інших речей, які можна розбити, використовуються різні матеріали. До них відноситься пакувальний папір в рулонах по 100 аркушів і плівка з бульбашками, за допомогою якої забезпечується стійкість до вібрації і до механічних ударів. Також для перевезення тендітних речей необхідні картонні коробки. У них акуратно розміщуються тарілки, стакани, келихи.
0-02-05-6d66fc36c0213081fa1dd067f746ca2983584e4d585507b1350ac33d30febcd653_43524bc4a9f1a9a8

Економія грошей клієнтів - наша перевага

Упаковка тендітних речей при переїзді - завдання, яке ми вирішуємо з користю для клієнтів. Що під цим мається на увазі? На відміну від конкурентів, компанія встановлює розумні ціни на послуги і не «впарюють» непотрібні пакувальні матеріали. Ми використовуємо тільки те, що дійсно потрібно. Ніякі зайві матеріали не застосовуються. Це ключовий принцип, яким ми керуємося в роботі.

Щоб тендітні вироби не розбилися при транспортуванні, увага приділяється не тільки правильної упаковці, але і фіксації в автомобілі. Завдяки грамотним діям фахівців забезпечуються хороші результати. Після розпакування речей клієнти переконуються в тому, що люстри залишилися цілими, посуд доїхала в цілості, вази для квітів також не розбилися.

Квартирний переїзд з мувінгової компанією - рішення, про яке ніхто не шкодує! Переваги співпраці з нами:

  1. Професіоналізм і досвід в перевезенні речей (тендітних і не тільки).
  2. Пакувальні матеріали в наявності в широкому асортименті - коробки для посуду і для офісної техніки, повітряно-бульбашкова плівка, папір в рулонах, стретч-плівка і так далі.
  3. Рішення будь-яких завдань - оцінюється спектр робіт і грамотно виконуються всі процеси, починаючи з упаковки речей і закінчуючи розпакуванням.
  4. Доступні ціни - як ми вже говорили, з нами клієнти заощаджують кошти.
  5. Збереження майна - компанія несе матеріальну відповідальність за перевозяться речі. Тому гарантується висока якість послуг.

Довірте нам квартирний або дачний переїзд в цілому і упаковку крихких речей зокрема! Ми підготуємо необхідні матеріали і якісно виконаємо роботу. Фахівці мувінгової компанії знають, як правильно упаковувати посуд, люстри, дзеркала, вази та інші предмети. Тому при переїзді в новий будинок або в квартиру нічого не розбивається. Всі речі перевозяться цілими і неушкодженими.