Блог

Що таке мувінг та мувінгова компанія

Ринок послуг розширюється з кожним роком. Ще кілька років тому багато хто нічого не чув про мувінг. Сьогодні ж мувінгову компанію можна знайти практично у кожному місті. З чим це пов'язано? Із затребуваністю мувінгових послуг. Клієнти знають, що співробітники компаній надають повний комплекс послуг із переїзду з місця на місце та відповідають за свої дії.

Мувінг: що це таке?

Якщо Вам незнайоме це слово, ми детальніше висвітлимо такий момент. Мувінг - послуги, під якими мається на увазі перевезення речей "під ключ". Це незамінна допомога у різних ситуаціях. Наприклад, квартирний переїзд, перевезення офісних меблів та техніки, переїзд на дачу. У всіх випадках потрібна професійна допомога. Її надають мувери. Це кваліфіковані фахівці, з якими будь-який переїзд здійснюється без клопоту. Робота виконується злагоджено, оперативно та на високому рівні. Тому клієнти позбавляються турбот, пов'язаних з перевезенням майна, техніки, меблів.

Де з'явилися перші мувінгові компанії?

Компанії, що займаються організацією переїздів, уперше з'явилися у США. Американці часто змінюють місце проживання, тому що знаходять більш оплачувану роботу чи комфортне житло. Кожен житель Сполучених Штатів Америки має багато речей: одяг, побутова техніка, меблі.

Як перевезти багато речей на інше місце? Звісно, ​​за допомогою мувінгової компанії. Це раціональне рішення, під яким мається на увазі зручність та практичність. Не потрібно шукати транспорту, упаковувати речі, завантажувати коробки в машину, а потім розвантажувати. Є набагато кращий варіант – звернутися до мувінгової компанії та вирішити проблему з мінімальними витратами часу та сил. До нього вдаються майже всі американці. Вони розуміють, що таке рішення найвигідніше. Тому США мувінг постійно розвивається. Люди звертаються за допомогою і переїжджають з одного міста до іншого, з одного штату до іншого без особливих проблем.

У США мувінгові компанії працюють за двома алгоритмами. Перша схема співпраці – перевезення майна від дверей до дверей. Клієнти оплачують послуги та ні про що не переживають. Під другою схемою мається на увазі перевезення майна у три етапи. Спочатку речі перевозяться невеликим фургоном до регіонального терміналу. На другому етапі використовуються місткі автомобілі. Вони збираються вантажі кількох власників, та був здійснюється перевезення до регіонального терміналу. На завершальному етапі меблі, техніка, одяг перевозяться невеликим фургоном до пункту призначення.

Є ще один цікавий факт. Коли американці купують нові меблі або інші великі предмети, їм потрібно позбутися старих речей. З цією метою також підходять мувінгові послуги. Американці звертаються до професіоналів та перевозять непотрібні речі родичам чи друзям.

А як у нас справи? У нашій країні люди часто користуються послугами мувінгових компаній та замовляють квартирний абодачный переезд. Це не дивно, бо самостійний переїзд пов'язаний із складнощами. Необхідно і автомобіль замовити, і знайти пакувальні матеріали, і запакувати речі з дотриманням правил. А ще треба все перевезти над інше місце, винести на поверх та розпакувати. Турбот достатньо. Тому краще звернутися до професіоналів і нічим не морочитися. Фахівці знають, як можна виконати завдання швидко та без зайвих турбот.

Які послуги надає мувінгова компанія?

Мувінгові компанії надають комплексні послуги. Під ними мається на увазі вирішення всіх питань, пов'язаних із переїздом:

  • підготовка речей до перевезення – надання пакувальних матеріалів та упаковка декоративних елементів, побутової техніки, меблів. Якщо потрібний демонтаж шафи-купе або ліжка, така послуга також надається;
  • перевезення речей на нове місце – спуск коробок з речами донизу, завантаження в автомобіль, надійна фіксація великих предметів та транспортування до місця призначення;
  • розвантаження та підйом коробок на поверх – фахівці дбайливо розвантажують речі, переносять у новий офіс або квартиру, а потім розставляють все по місцях. На завершальному етапі пакувальні матеріали забираються та вивозяться. Клієнти освоюються на новому місці та дякують нам за чітко виконану роботу.

«Наш переїзд» – надійний помічник

Звернення до мувінгової компанії – вибір людей, які знають, наскільки складно самому організувати переїзд. Це вигідне рішення, під яким мається на увазі:

  • професійна упаковка речей – не доводиться самостійно шукати картонні коробки для пакування посуду, вбиральні короби, повітряно-пухирчасту плівку, пакувальний папір. У нас все є у наявності. Ми підберемо все необхідне та запакуємо речі з дотриманням норм безпеки. Тому в ході переїзду ніщо не розіб'ється та не зламається;
  • акуратне навантаження - речі дбайливо виносяться на вулицю і завантажуються в автомобіль. Особлива увага приділяється дзеркалам, побутовій техніці, телевізорам. Вироби акуратно завантажуються в автомобіль та обов'язково фіксуються. Таким чином гарантується цілісність та збереження при транспортуванні;
  • розстановка речей по місцях – за бажання клієнтів речі не лише заносяться в новий будинок, квартиру, офісне приміщення, але й розставляються так, як потрібно. При цьому підключається побутова техніка, розставляються меблі, розвішуються картини.

Тепер Ви розумієте, чому послуги мувінгових компаній мають підвищений попит. Клієнтам подобається те, що переїзди організовуються за чітко налагодженим алгоритмом. Також важлива прийнятна вартість послуг, висока якість реалізації завдань та професіоналізм.

Якщо у Вас запланований офісний чи дачний переїзд, ні про що не замислюйтесь. Зателефонуйте нам та скористайтесь кваліфікованою допомогою! Мувери компанії «Наш переїзд» виконають процеси злагоджено та в стислий термін. Ви залишитеся всім задоволені, починаючи з правильної упаковки речей і закінчуючи розміщенням меблів!