Блог

Знайомство з нами

Ми Мувінгова компанія "Наш переїзд", основна діяльність нашої компанії це перевезення, як по Києву так і по всій Україні, але як будь-яка, що розвивається Компанія ми прагнемо ідеалу, упаковки та збирання різних предметів меблів та незвичайних завдань як архівні системи, стенди, кухні тощо. Чому власне ця стаття побачила світ, дуже просто - у нас вже є досвід прорахунку та розуміння як це робиться, розбирання та складання, час закладений на ту чи іншу шафку, як ці системи працюють і яку вони функцію виконують і вам не складе труднощів що б наш менеджер прорахував вартість і дав вам точний час робіт фахівців, так само ми можемо це перевезти за цілком реальну вартість.


Навіщо потрібні архівні та пересувні стелажі

 

Робота архівних та складських приміщень тісно пов'язана з документами. Вони містять важливі дані, тому повинні зберігатися в строго заданих умовах. Це потрібно для захисту інформації, щоб документацію не вкрали та не втратили. За порушення таких умов папери зношуються, тому рекомендуємо купити архівні стелажі. Обладнання призначене для організованого зберігання паперів у проектних, банківських та бібліотечних приміщеннях. Конструкція з розсувними секціями містить велику кількість даних. Це незамінні властивості у компаніях з великим документообігом.

IMG-0100

Як знайти місце для встановлення складних стелажів

Більшість компаній не займаються оснащенням архівів, що порушує норми зберігання документації. Використання коробок та дерев'яних меблів призводить до плутанини, тому пошук інформації стає проблемою. У приміщенні комори швидко накопичується пил, немає контролю за вологістю та температурою повітря. Це негативно впливає на стан звітів, довідок та договорів, тому варто придбати пересувні стелажі для архіву. Вони необхідні для грамотного складування, групування та сортування паперів компанії. Металеві стелажі для бібліотек вміщують вантаж на широких полицях, які заощаджують вільний простір. Часто приміщення обмежені квадратурою, тому більшість меблів не вміщається в коморах.


Як вибрати залізні стелажі для книг:

 

  • габарити меблів не повинні перевищувати площу складу;
  • тверда металева конструкція без деформації;
  • простота зберігання багато легкого паперу та коробок;
  • стійкість до негативного впливу вологи.

 

Архівні документи повинні залишатися доступними, тому вибирайте ємне обладнання. Розбірні стелажі не займають багато місця, тому їх можна встановити навіть у невеликій кімнаті. Збірно-розбірна конструкція розкладається за металевими рейками, у кілька разів збільшуючи розмір сховища. Ємність одного пересувного стелажу в Україні дорівнює місткості кількох конструкцій.Завдяки цьому офіс економить на проектуванні кількох архівосховищ. Не менш важливий захист, адже зіпсовані звіти та договори можуть зазнавати збитків компанії. Нестандартні книжкові стелажі виключають небажаний доступ, адже у закритому вигляді є стаціонарною металевою стінкою. Незважаючи на переваги, ціна архівних стелажів у доступному діапазоні.

IMG-0108

Функції та переваги розсувних стелажів


Виробництво стелажів враховує особливості експлуатації, тому застосовує автоматизовану складну конструкцію. Вона включає поличні системи зберігання, міцний профіль та металеві стінки. Габаритний виріб встановлюється на сталевих рейках, які допомагають пересувним стелажам у Києві розсуватися. У такому вигляді обладнання відкриває доступ до полиць, де зберігаються коробки та стоси паперів. Незважаючи на габарити конструкції, вона зручна для використання однією людиною.Для цього бічна частина недорогих архівних стелажів обладнана ручкою. Висота обладнання оптимальна для експлуатації людиною середнього зросту. Додатково можна замовити двері із надійним замком, висувні ящики та полиці, а також систему блокування рядів.