Блог

Переїзд з квартири на квартиру - радісна подія!

Квартирний переїзд - процес, пов'язаний з безліччю турбот. У багатьох людей він асоціюється зі стихійним лихом і з нервуванням. Це не дивно, оскільки потрібно все зібрати, упакувати, перевезти, підняти на поверх, а потім ще й розмістити по своїх місцях. Як же організувати переїзд з мінімальними витратами часу і сил? З нашої мувінгової компанією складне завдання вирішується легко і просто. Фахівці грамотно виконують свою роботу і дбайливо ставляться до майна клієнтів. Тому замовники залишаються задоволені співпрацею з надійними помічниками!

Переїзд своїми силами - погана ідея

Чому? Назвемо головні причини:

  • тривала підготовка - на упаковку речей йде багато часу. На підготовчому етапі необхідно все зібрати і вкласти в коробки. Також потрібно розібрати меблі і підготувати до транспортування. Удвох це зробити складно;
  • відсутність пакувального матеріалу - в квартирі багато речей, які потрібно якось упакувати і кудись вкласти. Для переїзду на нове місце проживання потрібні гардеробні короба, коробки різних розмірів, повітряно-бульбашкова плівка, папір в рулонах і скотч;
  • пошкодження речей - така проблема виникає через відсутність досвіду в плані упаковки речей. Пакувальні матеріали призначаються для забезпечення схоронності предметів. Якщо вироби неправильно укладаються в коробки, не захищаються від зовнішнього впливу за допомогою плівки з повітряними бульбашками, вони пошкоджуються. Найчастіше розбиваються вази, статуетки, вироби зі скла, посуд;
  • вирішення питань з транспортуванням речей - тут також все складно. Потрібно знайти транспортний засіб, винести з квартири речі, завантажити на автомобіль, а потім вивантажити і підняти на поверх;
  • трата часу і нервів - квартирний переїзд своїми силами нікого не радує. Для виконання завдань потрібні фізичні сили і самовладання. Окремий момент - час. Якщо люди ходять на роботу, збирати речі можна тільки ввечері й у вихідні дні. У таких випадках переїзд затягується на необмежений час.

Як бачите, самостійний квартирний переїзд пов'язаний з багатьма труднощами. Чи можна їх позбутися? Звісно! Для цього і створена мувінгова компанія. Клієнти користуються нашими послугами і не беруть участь в переїзді. Максимум, що ми можемо довірити власникам житла - зібрати цінні речі і підготувати до транспортування. Для такої мети надаються необхідні пакувальні матеріали

photo5319056304922276479

Переїзд з квартири на квартиру: ключові етапи

Якщо Ви хочете заощадити час і нерви, довірте відповідальне завдання досвідченим фахівцям. Переїзд з квартиру на квартиру виконується в кілька кроків. Щоб Ви краще розуміли, як все відбувається, ми докладніше розповімо про свою роботу. почнемо:

  1. Розбирання меблів - в розібраному вигляді ліжка, шафи, столи та інші предмети займають менше місця в автомобілі.
  2. Демонтаж великогабаритної техніки - пристрої, що використовуються в побуті, демонтуються і упаковуються. До них відноситься електрична плита, пральна машина, посудомийна машина, холодильник.
  3. Упаковка речей - все предмети упаковуються відповідно до правилами. Використовуються різні пакувальні матеріали, за допомогою яких гарантується збереження виробів. 
  4. Спуск речей вниз - коробки, гардеробні короби, техніка спускаються вниз і розміщуються на автомобілі. В обов'язковому порядку забезпечується фіксація габаритних виробів.
  5. Перевезення - після завантаження автомобіль відправляється за вказаною адресою.
  6. Підйом речей на поверх - меблі, техніка, коробки розвантажуються і піднімаються в нову квартиру. Співробітники компанії діють злагоджено і акуратно.
  7. Підключення побутової техніки - пристрої для приготування їжі, для заморожування продуктів, для підігріву води розміщуються на своїх місцях і підключаються до електромережі.
  8. Акуратна збірка меблів і розміщення в кімнатах - всі меблі збирається і встановлюється в приміщеннях.
  9. Розстановка речей - картини, дзеркала, навісні полки та інші декоративні предмети інтер'єру розміщуються на своїх місцях.
  10. Вивіз пакувальних матеріалів - забезпечується порядок в приміщеннях. Коробки, плівка, скотч вивозяться з квартири.

Вам подобається такий алгоритм роботи? Клієнти, які скористалися послугами мувінгової компанії, позбавляються від маси проблем. Власники приходять увечері в нову квартиру і бачать, що всюди панує порядок і чистота. Ніяких розкиданих коробок і речей. Все знаходиться на місцях. Можна приготувати смачну вечерю, запросити друзів і відсвяткувати важливу життєва подія!

photo5319056304922276481

Особливості квартирного переїзду з мувінгової компанією

Будь-яке важлива справа потрібно виконувати грамотно і правильно. Це стосується і квартирного переїзду.перевезення майна краще довірити професіоналам. Тоді можна не переживати, що щось розіб'ється або пошкодиться при транспортуванні.

Співпраця з мувінгової компанією - вигідне рішення, під яким мається на увазі надійність і практичність. На першому етапі обговорюються ключові моменти: побажання клієнтів, час переїзду на нову квартиру, вибір транспортного засобу. Після опрацювання питань укладається договір на надання послуг. У призначений час вантажники приїжджають на об'єкт і виконують поставлені завдання. Клієнти контролюють процес або замовляють послугу «під ключ». Власники квартир переконуються в тому, що переїзд з кваліфікованими фахівцями - комфорт і вирішення питань в стислі терміни. 

Довіряйте всі процеси співробітникам мувінгової компанії «Наш переїзд»! Ми ламаємо стереотипи і доводимо, що перевезти меблі та інші речі можна без хаосу і без нервів. Робота виконується за чітко налагодженою схемою. Кожному етапу, починаючи з розбирання меблів і закінчуючи розміщенням предметів інтер'єру, приділяється пильна увага. Власники житла ні про що не переживають. У той же день або на інший день вони святкують новосілля в колі друзів і родичів!