Блог

Переїзд – клопітка справа, під якою мається на увазі безліч проблем. Тому краще довіритись професіоналам, ніж самому вирішувати всі організаційні моменти. Так можна зберегти нерви і перевезти речі в цілості та безпеці.

Якщо Ви плануєте квартирний переїзд, дотримуйтесь правил, про які ми розповімо далі. Допомагайте співробітникам компанії, але не відволікайте їх від роботи. Швидкість виконання завдань залежить не тільки від досвіду спеціалістів, а й від того, як поводяться власники квартир. У професіоналів є принципи та ноу-хау, якими вони керуються у роботі. Це запорука швидкого та безпроблемного квартирного переїзду

721

Не створюйте напружену обстановку та залишайтеся на зв'язку!

У такий відповідальний день довіртеся фахівцям мувінгової компанії. Не керуйте ними та не розповідайте, як правильно виконувати той чи інший процес. Це тільки збиває з пантелику і заважає. Фахівці мувінгової компанії добре знають свою справу. Коли власники квартир та будинків намагаються щось довести, створюється напружена обстановка. Співробітники компанії намагаються поводитися адекватно, але постійні зауваження нікому не подобаються. Це суттєво уповільнює процес упаковки речей, розбирання меблів та розміщення речей на своїх місцях. Тому краще зайнятися своїми справами та не давати жодних порад. Це єдине правильне рішення у дачному та квартирному переїзді.

Перед початком роботи надайте інформацію фахівцям компанії, пов'язану з переїздом. Завжди будьте на зв'язку і не їдьте далеко. Якщо виникнуть якісь питання, у Вас має бути можливість дати відповіді по телефону або особисто. При переїзді від Вас багато залежить. Тому ще раз прочитайте цей пункт і запам'ятайте прості правила.

Надайте всю важливу інформацію

Щоб роботу було виконано максимально швидко, спочатку надайте спеціалістам мувінгової компанії необхідну інформацію. Що конкретно мається на увазі? Набагато краще, коли співробітники мають усі дані. Наприклад, яку відстань від дверей будинку до паркування, з якого поверху потрібно спускати меблі і на який поверх заносити речі на новій квартирі. Якщо є обмеження для транспортного засобу, необхідно також вказувати. Тоді фахівці попередньо продумають план переїзду та реалізують його у кращому вигляді. 

Замовляючи квартирний абодачний переїзд, обговоріть з диспетчером усі питання. Розкажіть про свої побажання, про можливі перешкоди та обсяг робіт, які слід виконати. Тоді диспетчер швидше і точніше розрахує час завершення переїзду і підбере потрібний вантажний автомобіль, в який помістяться всі речі.

Сплануйте деталі переїзду

Це важливе правило, яким не можна нехтувати. Під ним маються на увазі деталі, за допомогою яких спрощується та полегшується вирішення складного завдання. Розглянемо основні моменти:

  • якщо є можливість зарезервуйте місце для вантажного автомобіля на парковці. Місце вибирайте так, щоб відстань від будинку до паркування була мінімальною. Тоді скоротиться час на навантаження всіх речей на автомобіль;
  • відключіть побутову техніку: пральна машина, посудомийна машина, газова плита. Також бажано, щоб холодильник та морозильна камера були розморожені;
  • якщо на сходах, у коридорі або в квартирі є які-небудь перешкоди для виносу, обов'язково їх усуньте. Так Ви суттєво полегшите роботу працівників мувінгової компанії;
  • зніміть картини, дзеркала, панно, годинник, що висить на стінах;
  • якщо є можливість, домовтеся з мешканцями багатоповерхового будинку про те, що тільки Ви користуватиметеся ліфтом якийсь час. Тоді співробітникам мувінгової компанії не доведеться витрачати час на очікування. Робота буде виконана оперативно та без проблем.

Дотримуйтесь правил етикету

Доброзичливість та ввічливість – невід'ємні складові спілкування з фахівцями мувінгової компанії. Викладайте свої прохання та побажання так, щоб їх почули. Будьте дружелюбними і не відволікайте наших співробітників від роботи.

Не забудьте про те, що у ванній кімнаті має бути рідке мило, а також одноразовий рушник для рук. Якщо якісь предмети вимагають особливого поводження, розкажіть про це співробітникам компанії. Дотримуйтесь правил етикету і тоді квартирний переїзд пройде успішно і займе трохи часу.  

5

Переваги переїзду із компанією «Наш переїзд»

Правильний вибір мувінгової компанії – відсутність проблем та вирішення питань у стислий термін. Віддавши перевагу нам, Ви гідно оціните всі переваги:

  1. Надійність - у компанії працюють співробітники, які несуть відповідальність за свої дії. Тому гарантується перевезення речей у цілості та безпеці.
  2. Надання послуг під ключ - виконуються всі процеси, пов'язані з переїздом. До них відноситься розбирання меблів, упаковка речей, винесення меблів та навантаження в автомобіль.
  3. Розумні ціни – вартість послуг обґрунтована, а якість відповідає очікуванням. Квартирний переїзд здійснюється за чітким планом.
  4. Оперативність - фахівці негайно приступають до роботи та вирішують завдання у короткі терміни.
  5. Контроль якості послуг на всіх етапах - співробітники мувінгової компанії знають, як потрібно упаковувати речі, які матеріали використовувати, як закріплювати меблі в автомобілі.

Повністю довіртеся фахівцям мувінгової компанії!

Квартирний переїзд - складне завдання, з яким складно впоратися самому і навіть за допомогою родичів. Взагалі не замислюйтесь про те, щоб вирішити таку проблему самотужки. Довіртеся нам та отримайте бажаний результат! Компанія «Наш переїзд» - надійне рішення, під яким мається на увазі збирання та розбирання меблів, розміщення меблів, підключення побутової техніки. Ми надаємо пакувальні матеріали та використовуємо спеціальні кріплення для фіксації вантажів. Нам можна повністю довіритися та змінити місце проживання без втрати часу та сил!