Блог

Переїзд "під ключ" чи набір послуг окремо?

Квартирний переїзд – це легко та просто? Так. Якщо Ви обрали надійну мувінгову компанію, послуги надаються на високому рівні. Фахівці якісно виконують кожен етап роботи та турбуються про збереження майна. Процеси реалізуються оперативно та відповідно до встановлених правил. Тому після переїзду клієнти залишаються задоволеними. Вони заощаджують свої нерви, оскільки довіряють відповідальну роботу професіоналам.

У багатьох власників квартир та дач виникає питання про те, які послуги краще замовити: «під ключ» чи окремо? Все залежить від ситуації. Іноді можна вибрати набір окремих послуг, але це рідкісний варіант. У більшості випадків клієнти вибирають комплексні послуги, заощаджуючи при цьому гроші та час.

Коли вигідно переїзд «під ключ»?

Така послуга користується величезною популярністю. Переїзд «під ключ» є вигідним у тому випадку, коли планується квартирний, дачний або офісний переїзд. Таку послугу замовляють власники приватних та комерційних об'єктів. Вони розуміють, що за наявності великої кількості речей самостійний переїзд перетворюється на справжнє лихо. Наприклад, при квартирному переїзді мешканці не знають, як збирати та упаковувати речі, що для цього потрібно і як правильно організувати процес. Тому перевезення меблів та речей стає катастрофою.

При офісному переїзді самотужки також виникають складнощі. Офісні співробітники кидають свою роботу, упаковують речі абияк, забувають про маркування коробок. У такому хаосі надалі складно знайти документи і навіть щось втратити. А ще на самостійний переїзд витрачається багато часу та сил. Такі ресурси краще витратити на виконання повсякденних завдань і на розвиток компанії, ніж те, в чому абсолютно не розумієшся.

Переїзд «під ключ» вигідний при перевезенні речей, що вимагають розбирання та пакування. Така послуга рекомендується, якщо потрібно скоротити до максимуму час переїзду та швидше почати працювати або облаштовуватися на новому місці. Основою комплексного переїзду є принцип розподілу праці. Кожен має виконувати те, що вміє найкраще. Бухгалтери та менеджери з продажу повинні займатися своєю справою, а фахівці мувінгової компанії – своєю. Тоді робота виконується оперативно та без проблем.   

Що мається на увазі під переїздом "під ключ"?

Масштабний переїзд – комплексна послуга, що складається з кількох етапів:

  • підготовка до перевезення - на цьому етапі здійснюється розбирання меблів, а також упаковуються предмети інтер'єру, побутова техніка та інші речі;
  • Перевезення на нове місце - коробки з речами розміщуються в автомобілі. Габаритні предмети фіксуються за допомогою кріпильних елементів;
  • підйом коробок з речами до квартири або переміщення до будинку – фахівці працюють акуратно та швидко;
  • облаштування в новому офісі або в квартирі - на даному етапі здійснюється складання та розстановка меблів. Додатково на свої місця розміщуються картини, навісні полиці, декоративні елементи.

Усі вищезазначені процеси виконують кваліфіковані спеціалісти. Для пакування речей надаютьсяпакувальні матеріали: коробки для перевезення офісної техніки, для документів, для книг, для посуду. Про це можна не перейматися.

Переваги переїзду «під ключ»

Якщо планується переїзд з безліччю речей, меблів та техніки, найвигіднішим рішенням є переїзд «під ключ». Головні плюси такої послуги:

  • реалізація комплексу завдань – співробітники мувінгової компанії грамотно та поетапно виконують усі процеси. Під ними маються на увазі і організаційні моменти і безпосередньо переїзд на інше місце. Спочатку оцінюється вартість замовлення, доставляються пакувальні матеріали, та був виконується вся робота;
  • чітко налагоджені процеси – перевезення величезної кількості речей здійснюється швидко та без будь-яких заминок. Це обумовлюється тим, що забезпечується єдина координація офісного або дачного переїзду;
  • значне скорочення часу на вирішення всіх питань – для оптимізації процесів залучаються фахівці у необхідній кількості та вантажні автомобілі. Переїзд здійснюється у заплановані терміни та не займає багато часу;
  • економія коштів – послуги «під ключ» коштують дешевше, ніж замовлення набору послуг окремо. Можна здійснити масштабний переїзд за доступною ціною та заощадити гроші;
  • безпека майна – у надійній мувінгової компанії працюють досвідчені фахівці, яким відомі тонкощі успішних переїздів. Їм можна довіряти найскладніші завдання і не перейматися збереженням речей.

Коли замовляють набір послуг окремо?

Такий варіант актуальний у поодиноких випадках. Наприклад, коли клієнта цікавить перевезення сезонних речей на дачу або планується перевезення якихось меблів. У таких ситуаціях клієнти замовляють лише машину та вантажників. Робота вантажників полягає в тому, щоб донести речі до автомобіля, перевезти на інше місце та вивантажити. Нічим іншим вони не займаються. Не пакують речі, не розбирають меблі, не розставляють речі на місця.

Переваги мувінгової компанії «Наш переїзд»

Замовивши переїзд «під ключ» у нас, Ви оціните всі переваги компанії:

  1. Професіоналізм – роботу виконують досвідчені працівники.
  2. Прийнятні ціни – з вартістю переїзду «під ключ» можна ознайомитись на сайті.
  3. Комплексні послуги – всі процеси, починаючи з розбирання меблів та закінчуючи розстановкою.
  4. Гарантія безпеки майна - забезпечується дбайливе перевезення речей.
  5. Вирішення простих і складних завдань – здійснення переїздів будь-яких масштабів.

Як Ви вже зрозуміли, переїзд "під ключ" - практичний варіант, під яким мається на увазі економія нервів, грошей та сил. Можна просто звернутися до мувінгової компанії та повністю довіритися фахівцям. Вам не потрібно про щось переживати та думати, чи не виникнуть складності. При переїзді "під ключ" все виконується чітко та оперативно!