Блог


Мувінгова компанія «Наш переїзд» надає професійні послуги з організації переїздів. До нас звертаються, коли потрібно переїхати на іншу квартиру, перевезти офіс у нове приміщення чи відвезти старі меблі та інші речі на дачу. У нашій команді працюють досвідчені фахівці, які акуратно та оперативно виконують свої обов'язки.   

Оформлення замовлення – важливий етап

Ухвалення замовлення – значна частина організації переїзду. Це ми завжди говоримо своїм менеджерам та муверам. Насамперед потрібно правильно себе показати і продати послугу, якої потребує клієнт. Не більше не менше.

Ми щоразу повторюємо менеджерам, що є один відомий вислів «Як корабель назвеш, так і попливе». Продаж послуг є невід'ємною частиною компанії, і на цьому все зав'язано. Можна сказати, що це як парадний вхід до будинку, який має бути охайним, красивим та максимально лаконічним. Ми завжди дотримуємося такої думки та створюємо найкращі умови для клієнтів. У нас прийнятна ціна на весь перелік послуг та високий рівень обслуговування. Компанія має бездоганну репутацію та дбає про те, щоб усі клієнти залишалися задоволені. 

Якщо виникла потреба у квартирному або офісному переїзді, просто зателефонуйте або зверніться безпосередньо до нас. Ми вибудовуємо довгострокові відносини із замовниками та працюємо на перспективу. У нас є готові комплексні рішення для дачних та квартирних переїздів. Компанія не зупиняється на досягнутому та вдосконалює якість послуг. Ми постійно керуємося вищезгаданою фразою, яка прозвучала у відомому мультфільмі. Компанія надає послуги «під ключ», бере на себе всі турботи щодо переїзду та забезпечує збереження майна.

Хочемо кілька слів сказати про те, які принципи для нас найважливіше. Усі мувери мають охайний зовнішній вигляд і їх можна дізнатися за брендованою уніформою. Співробітники компанії зацікавлені в тому, щоб надати висококласний сервіс та перевершити очікування замовників. Мувінгова компанія несе матеріальну відповідальність за майно, тому всі речі дбайливо пакуються і перевозяться в інше місце.

 

Які послуги ми надаємо?

«Наш переїзд» – помічник, без якого важко обійтися. З нами можна забути про всі турботи, пов'язані з майбутнім переїздом. Ми надаємо широкий спектр послуг та не завищуємо вартість.

Потрібною послугою є квартирний переїзд. Це клопіткий захід, який асоціюється з нервами та стресом. Щоб усе пройшло якнайкраще, потрібно звертатися до професіоналів. Квартирний переїзд із мувінговою компанією максимально спрощується. Наші співробітники упаковують усі речі та перевозять у цілості та безпеці. Клієнтам не доводиться думати, де взяти картонні коробки, папір, повітряно-пухирчасту плівку та скотч. У нашому розпорядженні є пакувальні матеріали достатньої кількості.

Однією з наших послуг є офісний переїзд. Це комплексний процес, який виконується оперативно та без зайвих питань. Мувери чудово розуміються на тонкощах своєї роботи і якісно все виконують. Для офісного переїзду потрібно багато часу, ретельно розроблений план дій та фізичні сили. Клієнти, які довіряють нам складні завдання, ні про що не шкодують. Під офісним переїздом мається на увазі розбирання меблів, упаковка оргтехніки та документації, вантажні та розвантажувальні роботи, розпакування речей. Офісний переїзд не завдає клопоту, тому що мувери виконують усі необхідні процеси.

Ще з нами зв'язуються, коли потрібнодачний переїзд. Вартість таких послуг є прийнятною, тому власники дач самостійно не беруться за таку складну справу. Під дачним переїздом мається на увазі замовлення вантажного автомобіля, упакування речей, транспортування майна до місця призначення. Якщо клієнтів цікавить зберігання меблів, одягу, побутової техніки на складі, із цим не виникають проблеми. Дачний переїзд недорого коштує, а поїздки здійснюються на будь-які відстані.

Як бачите, компанія надає різноманітні послуги. У нас ретельно підібрана команда муверів та менеджерів, тому переїздам раді всі. Ми виконуємо замовлення будь-якої складності, дотримуємось обумовлених термінів та несемо відповідальність за збереження речей. Мувінгова компанія надає для офісного чи квартирного переїзду стільки рук, скільки потрібно. З нами вигідно працювати, тому що досвіду та знань нам не позичати.

«Наш переїзд» – надійна компанія

Будь-який переїзд – клопітна справа, яка потребує організованості, знань та чималих фізичних сил. Краще за нього не братися, а користуватися допомогою мувінгової компанії. У нас є важливі переваги, до яких належать:

  1. Повний спектр послуг – квартирний, дачний чи офісний переїзд. У будь-якому випадку можна дзвонити нам і розповідати, що і коли потрібно зробити.
  2. Оперативність – ми не затягуємо терміни та здійснюємо переїзд тоді, коли зручно замовнику.
  3. Переїзди за доступною ціною – не потрібно замислюватися над тим, чи можна перевезти меблі, побутову техніку та інші речі самостійно. Ціни є обґрунтованими, тому клієнти часто користуються нашими послугами.  
  4. Швидке оформлення заявки – ми розпитуємо клієнта про те, яку роботу потрібно виконати, і ставимо запитання.
  5. Професіоналізм – мувери мають відповідну підготовку та необхідні знання. Робота здійснюється за розробленим планом. Перерви на відпочинок короткі. Замовлення виконуються швидко та з дотриманням усіх вимог.

Телефонуйте нам та замовляйте переїзд «під ключ»!

Вас цікавить квартирний переїзд чи перевезення меблів? Ми успішно вирішуємо всі завдання та стежимо за тим, щоб клієнтів все влаштовувало. Звертайтеся до нас, якщо цінуєте надійність та акуратність виконання. Ми організуємо переїзд на належному рівні та все проконтролюємо. Ви будете приємно здивовані тим, наскільки злагоджено та чітко виконуються всі процеси!