Блог

Перевезення великої побутової техніки – проблема, з якою стикаються багато людей. Найкращим рішенням у цій ситуації є звернення до мувінгової компанії. Особливо це стосується перевезення холодильників, оскільки за недотримання правил можуть виникати поломки та механічні пошкодження. Щоб не було жодних неприємностей, слід довіряти професіоналам, а не намагатися все вирішити самотужки. Фахівці компанії «Наш переїзд» мають великий досвід у такій справі та надають якісні послуги. Тому всі, хто замовляє перевезення холодильника, залишаються задоволеними.

Особливості перевезення холодильника

Якщо потрібно перевезти холодильник, зверніться до нас! Насамперед, коли Ви з нами зв'яжетесь, ми дізнаємося про всі деталі. Представник мувінгової компанії запитає про те, які габарити холодильника, зокрема висота. Це ключовий момент, якому приділяється пильна увага. Можна легко зрозуміти чому так відбувається. Справа в тому, що у 90% випадків холодильники перевозять у вертикальному положенні. Коли менеджер знає, яка висота холодильника, тоді підбирається вантажний автомобіль, що оптимально підходить. Побутова техніка завантажується в автомобіль та транспортується до місця призначення.

Холодильник – пристрій, який потребує дбайливого поводження. Будь-яка неправильна дія може призвести до небажаних наслідків. З такої простої причини не рекомендується перевозити велику побутову техніку самостійно. Нам відомі всі тонкощі транспортування холодильників, про які ми хочемо розповісти докладніше:

  • в обов'язковому порядку використовуються пакувальні матеріали. Холодильник захищається від можливих пошкоджень за допомогою картону. Додатково використовується стретч-плівка;
  • якщо на лицьовій стороні холодильника є ручка, що випирає, її потрібно зняти;
  • щоб не виникало зайвих питань, слід підписати холодильник та де знаходиться лицьова сторона;
  • при підготовці холодильника до переїзду полички діставати не потрібно. Заводської фіксації вистачає, щоб такі елементи не пошкодилися під час транспортування. У більшості випадків, як ми вже говорили, холодильники перевозяться у вертикальному положенні, тому додаткові дії не потрібні;
  • правильна та надійна фіксація холодильника на борту вантажного автомобіля;
  • безпосередньо перед квартирним переїздом із холодильника потрібно дістати всі продукти. Переважно це робиться, коли всі інші предмети в будинку чи квартирі вже упаковані та підготовлені до переїзду.

Як замовити перевезення холодильника?

Все просто. Зателефонуйте нам та скажіть, що Вам потрібно. Ми оперативно реагуємо на заявки та перевозимо холодильники тоді, коли зручно для замовників. У нас доступні ціни та вигідні умови для клієнтів.

Якщо виникає необхідність у перевезенні холодильника, краще довіртеся фахівцям і позбавтеся клопоту. Самостійне вирішення непростого завдання пов'язане з багатьма труднощами. Потрібно знати, яких правил слід дотримуватись при транспортуванні великої побутової техніки і які пакувальні матеріали використовувати. Також потрібна фізична сила, тому що холодильники мають велику вагу. Щоб їх спустити з поверху та донести до автомобіля, потрібно кілька сильних чоловіків, які дбайливо звертатимуться з побутовою технікою.

Особливу увагу слід приділяти упаковці холодильника. Для збереження побутової техніки в цілості та збереженні використовується картон та стретч-плівка. За умови правильного застосування матеріалів забезпечується захист від механічних пошкоджень. Ідеальним рішенням є використання магазинної упаковки, але мало хто зберігає у себе коробки та пінопласт. З цього приводу не варто переживати. У нас є все необхідне для захисту холодильника від подряпин та пошкоджень.

Важливою вимогою є перевезення холодильника у вертикальному положенні. Якщо так не виходить, тоді холодильник перевозять у горизонтальному положенні, але тільки не на задню сторону. Такого правила завжди повинно дотримуватися, оскільки від цього залежить працездатність пристрою. Також потрібно знати, що після перевезення холодильника в горизонтальному положенні його не можна відразу вмикати в розетку. Необхідно почекати кілька годин, щоб холодоагент розподілився по системі.  

«Наш переїзд» - надійний помічник із перевезення холодильників

Скористайтеся послугами професійних муверів і не думайте про те, як перевезти холодильник на дачу чи інше місце. Ми вирішуємо завдання зі знанням справи та у короткий термін. Компанія «Наш переїзд» працює в такій сфері діяльності вже давно, тому багато задоволених клієнтів.

Назвемо наші головні переваги:

  1. Оперативність - завдання вирішуються максимально швидко. Спочатку ми всі обговорюємо та з'ясовуємо, коли потрібно здійснити перевезення холодильника.
  2. Професіоналізм – усі мувери мають досвід і знають, яких правил слід дотримуватись при транспортуванні великої побутової техніки.
  3. Доступність – вартість послуг не завищується. Ви можете зателефонувати нам і замовити перевезення холодильника, позбавившись таким чином турбот.
  4. Комплекс послуг – ми реалізуємо різні завдання, тому можете до нас звертатися, коли потрібно перевезти меблі, обладнання та багато іншого.
  5. 100% гарантія якості – дотримання всіх вимог, використання кріпильних елементів, ретельно продумана схема роботи.

Зв'яжіться з нами, якщо потрібно перевезти холодильник на дачу чи нову квартиру! Фахівці компанії «Наш переїзд» дотримуються правил транспортування великої побутової техніки та чітко виконують свою роботу. Ми перевозимо холодильники в рамках квартирних тадачних переїздів, а також беремо окремі замовлення. У нас прийнятні ціни на послуги, великий вибір вантажних автомобілів та досвідчені мувери. Ми надаємо послуги «під ключ», постійно розвиваємось та покращуємо напрацьовані схеми дій!

 

 Каталог предприятий