Блог

гардеробна коробка – це міцна подовжена коробка з багатошарового картону, яка представляє собою аналог звичайного шафі. Цей компактний, легкий і недорогий «шафа» можна розмістити в будь-якому місці вашої квартири або будинку. Він стане паличкою-виручалочкою під час переїзду, ремонту і в очікуванні покупки нових меблів. Вам не доведеться складувати одяг в пакети і сумки, адже можна скористатися таким «розумним» шафою, який за своїми функціями майже не поступається традиційній корпусних меблів.


Гардеробный короб:
• забезпечений спеціальними ручками, які полегшують перенесення;
•забезпечений кришкою і бічними клапанами, що забезпечують швидкий і зручний доступ до одягу; 
• оснащений міцною поперечиною, на якій можна розмістити одяг на вішалці;
• відрізняється великою місткістю.


Такі коробки стануть оптимальним рішення для перевезення та тимчасового зберігання сорочок, костюмів, піджаків, суконь, верхнього одягу. Речі в картонному шафа не мнуться, так як розташовуються вертикально, і при цьому вони надійно захищені від пилу, вологи і сонячного світла.

Гардеробні короба від компанії "Наш переїзд" - це екологічне і енергоефективне рішення для вашого будинку. Коробки виготовляються з бурого гофрокартону, який відповідає всім вимогам ГОСТ. Після безпосереднього використання коробки можна скласти для подальшої експлуатації (термін дії не обмежений) або здати разом з макулатурою на переробку. Наш переїзд активно підтримує тренд на поміркованість, бережливість і відповідальний підхід до використання ресурсів.

Збір гардеробних коробів не викликає складнощів навіть у новачків - вам не знадобиться скотч, клей або степлер. Коробку можна зібрати за пару хвилин і настільки ж швидко розібрати. Щоб якомога довше користуватися вбиральнями коробками, необхідно зберігати їх в сухому приміщенні і не допускати тривалого контакту з водою.