Блог

photo5382048674697294445

Збірка меблів є слідством офісного або

квартирного переїзду

  • Зроби сам, не означає працюй в поодинці. Уважно оцініть розмір деталей, які ви плануєте зібрати. Можливо, необхідно попросити одного, співробітника або брата допомогти вам.
  • Знайдіть час, коли ніхто не буде відволікати вас від поставленої мети. Готова до збірки меблі на замовлення в Києві допоможе вам заощадити гроші, але сам процес часто вимагає значних витрат часу. Той обсяг роботи, який професійний збирач меблів в Києві виконає за 2 години, у любителя займе всі 8 годин.
  • Збирайте меблі на замовлення в Києві в тому приміщенні, в якому вона буде стояти в подальшому. Якщо збірка меблів проводиться в іншій кімнаті, підвалі або гаражі є ризик, що в зібраному стані меблі не пройде в двері або сходові клітини шляхом на нове місце.
  • При розпакуванні деталей меблів, використовуючи ніж, будьте обережні, тому що не рідко недосвідчені "майстра" псують ножем і самі меблі.

 

e9edc418-b5fb-4704-9ba7-7d5d4fe0d903

 

  • Проведіть інвентаризацію деталей. Уважно читайте інструкцію. Кожна деталь, фурнітура та кріплення має своє умовне позначення на схемі збірки, дотримуйтесь послідовності складання зазначеної в схемі. Важливо не плутати верх і низ в стійка меблів, наприклад шафи-купе, так як тоді, коли шафа буде майже зібраний ви будете змушені розбирати його і заново збирати.
  • Заздалегідь підготуйте необхідні інструменти для збірки меблів, повірте, кухонний ніж не є ідеальною заміною викрутку. У деяких інструкціях вказано, що ви не повинні використовувати електричні інструменти, такі як викрутка або свердло, прислухайтеся до цієї поради.
  • Гарантія виробника зазвичай не поширюється на пошкодження, спричинені неправильним складанням меблів.
  • Робіть перерви в роботі. Ця рада не позбавлений сенсу, оскільки легше наробити помилок, втративши терпіння. Не поспішайте грішити на виробника і поспішати свердлінням отворів і зміною конструкції виправляти прольоти заводу. Як правило серійні меблі добре розробляється і проводиться вже давно, і як правило помилок не буває. Просто будьте уважні при читанні інструкції.

instrument-pri-sborke-mebeli-1

Специфічні прийоми збирання меблів

  1. Щоб полегшити вкручування гвинтів і болтів, капніть на них трошки кошти для миття посуду (якщо це дерево, так як ДСП може розбухнути), і робота піде більш гладко.
  2. Якщо в процесі складання вам потрібно вкоротити деталь, наклейте смужку липкої стрічки на лінію розрізу, щоб запобігти сколювання. Пам'ятайте, такий матеріал як ДСП дуже крихкий, його легко пошкодити а закрити скол або подряпину буде дуже нелегко.
  3. Чи не кладіть дрібні деталі на килим, вони можуть загубитися або бути пошкоджені.
  4. Не затягуйте болти і гвинти повністю до тих пір, поки ви не зібрали елемент меблів повністю, це заощадить ваш час, якщо доведеться розібрати незакінчений стілець, стіл, шафа на замовлення.
  5. Важливо щоб при кріпленні задньої стінки шафи, тумби, або інший меблевої секції була закріплена правильно. Так як задня стінка не тільки створює жорсткість конструкції але і задає правильну форму виробу. Перед кріпленням задньої стінки перевірте рулеткою діагональ з обох сторін, відстань повинна бути рівним.
  6. Дуже важливо надійно кріпити задню стінку, так як кріплення цвяхами, які йдуть в наборі, що не надійно тримають її. Рекомендується дублювати їх саморізами або краще довгими дужками за допомогою степлера. Будьте обережні щоб не промахнутися через задню стінку повз бічних стійок. це може порядком зіпсувати зовнішній вигляд меблів.
  7. Закрутивши останній гвинтик, уважно огляньте, чи не залишилося «зайвих» деталей.