Блог

 

Перевезення меблів

Перевезення меблів – захід відповідальне, що вимагає обдуманого підходу. Швидко і надійно доставити цінний вантаж в будь-яку точку Києва не завжди виходить, це велика робота видима і невидима, від менеджера який приймає замовлення, до того хто його обробляє а надалі його виконує. Тому ми підходимо з великим ентузіазмом до завдань і виконання, так само з головою що саме важливо для клієнта.

Перевезення меблів в столиці здійснюють маса компаній. Деякі з них представляють послугу переїзду «під ключ» (вантажно-розвантажувальні роботи, упаковка-розпакування меблів, збірка при необхідності, транспортування). Дуже важливо відшукати саме того виконавця, чий професіоналізм не залишатиме сумнівів. Адже меблі - це не просто предмети побуту. Для деяких - це пам'ять (що дісталися у спадок антикварні крісла особливо дороги), для інших - гордість (Наприклад, стінка, виготовлена ​​за власним ескізом власника). Саме тому краще замовляти перевезення меблів з вантажниками, які кваліфіковано винесуть майно з приміщення, а також компактно і безпечно здійснять навантаження в транспортний засіб.

 

Питання менеджера які дадуть вам зрозуміти компетентний він чи ні, чи можна довіряти цій компанії або краще пошукати далі:

  • Якого виду у вас меблі? (Вип-меблі, офісні, кухонні, домашня або бабусина)
  • Який у вас обсяг меблів? (По одиницям)
  • Який поверх вивантаження і завантаження? (Дуже залежить від вартості)
  • На яку дату і час вам потрібно?
  • Скільки у вас буде адрес вивантаження?
  • Хто буде зустрічати?

Після того як ви відповіли на всі ці питання, їх може бути значно більше, це базові питання для кожного переїзду, менеджер відповість - чи потрібно упаковувати дану меблів, або розбирати, скільки це буде коштувати і орієнтувати вас за часом і виконання даних робіт.

Запам'ятайте!

Якщо вам кажуть що все буде дешево і красиво і швидко, хлопці приїдуть розберуть і перевезуть велика кількість меблів за 2-3 години - це не правда, як правило це займає час, а в наслідку гроші, хтось робить це дешево і не завжди якісно, ​​як правило завжди неякісно. Вибирайте компанію у якої вже є репутація і є гарантії на даний вид послуг. Чи не кому не потрібні зайві нерви і трата часу даремно.